Vymazanie účtu

Svoj účet Luvu môžeš kedykoľvek odstrániť. Nižšie nájdeš, čo sa odstráni a ako postup začať.

🗑️ Čo sa vymaže

  • Tvoj profil (meno, fotky, popis, preferencie, poloha)
  • Všetky konverzácie, zhody, lajky a superlajky
  • Tvoja e-mailová adresa (anonymizácia do 24 h, úplné vymazanie do 30 dní)
  • Časti histórie platieb, podľa ktorých ťa možno identifikovať (záznamy o transakciách môžeme v súhrnnej podobe uchovávať na daňové účely a prevenciu podvodov, ako to vyžaduje zákon)
  • Push tokeny a stav odberu e-mailov

📱 Najjednoduchšie — vymazanie v aplikácii

Ak sa do svojho účtu ešte vieš prihlásiť, môžeš ho vymazať okamžite:

  1. Prihlás sa do Luvu
  2. Otvor Profil → Nastavenia
  3. Ťukni na „Vymazať účet“ v dolnej časti stránky
Prihlásiť sa a vymazať →

✉️ Nevieš sa prihlásiť? Požiadaj o vymazanie e-mailom

Ak sa už do svojho účtu nevieš dostať, vyplň formulár nižšie. Tvoju totožnosť overíme odpoveďou na tvoj e-mail a potom za teba účet do 30 dní vymažeme.

Zadaný e-mail použijeme iba na overenie žiadosti a dokončenie vymazania. Nebudeme ťa na nič prihlasovať ani ho nezdieľame s tretími stranami.

Radšej obyčajný e-mail? Napíš na support@luvu.plus.

⏱️ Ako dlho to trvá?

  • Účet sa okamžite deaktivuje (už sa neprihlásiš a profil zmizne z objavovania)
  • E-mail sa anonymizuje do 24 hodín
  • Úplné vymazanie z hlavných databáz do 30 dní
  • Zálohy sa prepíšu do 90 dní