Hesabınızı silin
Luvu hesabınızı istediğiniz zaman silebilirsiniz. Nelerin silindiğini ve süreci nasıl başlatacağınızı aşağıda bulabilirsiniz.
🗑️ Neler silinir
- Profiliniz (ad, fotoğraflar, biyografi, tercihler, konum)
- Tüm sohbetler, eşleşmeler, beğeniler ve süper beğeniler
- E-posta adresiniz (24 saat içinde anonimleştirilir, 30 gün içinde tamamen silinir)
- Ödeme geçmişinizin kişiyi tanımlayan kısımları (işlem kayıtları, yasaların gerektirdiği şekilde vergi / dolandırıcılık önleme amacıyla toplu biçimde saklanabilir)
- Push token'ları ve e-posta abonelik durumu
📱 En kolay yol — uygulamadan silin
Hesabınıza hâlâ giriş yapabiliyorsanız, hesabınızı hemen silebilirsiniz:
- Luvu hesabınıza giriş yapın
- Profil → Ayarlar'ı açın
- Sayfanın en altındaki “Hesabı sil” seçeneğine dokunun
✉️ Giriş yapamıyor musunuz? Silme talebinizi e-postayla iletin
Hesabınıza artık erişemiyorsanız aşağıdaki formu doldurun. E-postanıza yanıt vererek kimliğinizi doğrulayacak ve ardından hesabı 30 gün içinde sizin adınıza sileceğiz.
Düz e-postayı mı tercih edersiniz? Şu adrese yazın: support@luvu.plus.
⏱️ Ne kadar sürer?
- Hesap hemen devre dışı bırakılır (artık giriş yapamazsınız, profiliniz keşfette gizlenir)
- E-posta adresi 24 saat içinde anonimleştirilir
- Ana veritabanlarından 30 gün içinde tamamen silinir
- Yedekler 90 gün içinde üzerine yazılır